Proprietarul site-ului isi rezerva dreptul de a impune o politica de termeni si conditii de utilizare a acestui site. Rugam toti utilizatorii ca, inainte de folosirea site-ului si a magazinului online, sa se intereseze in legatura cu informatiile oferite.

Daca doriti sa continuati sa folositi platforma online ValeSSa.ro inseamna ca sunteti de acord cu aceasta politica de Termeni si Conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu una sau mai multe dintre informatiile cuprinse in acest text, rugamintea noastra este de a nu utiliza acest site sau informatiile despre ele.  Proprietarul isi acorda dreptul de a revizui in orice moment politica prezentata, fara a avea obligatia de a anunta in prealabil. Astfel, este recomandat ca utilizatorii sa verifice periodic pagina pentru a descoperi la timp evenntualele schimbari. Aceeasi politica se aplica si pentru magazinul online prezent pe site.

Site-ul isi rezerva dreptul de a comercializa produsele la care face referire

VeleSSa.ro este un site dedicat femeilor pasionate de moda si isi propune sa ofere informatii in privinta uneia dintre cele mai des folosite tehnici cosmetice din ziua de astazi, creta de par. De asemenea, site-ul are si functia de magazin online, comercializand creta de par in diverse pachete in functie de marimi. Cu toate acestea, nu oferim sfaturi in privinta celor mai bune metode cosmetice pentru schimbarea culorii parului. Informatiile au caracter informativ, dar achizitionarea produselor din magazinul online VeleSSa.ro se face pe propria raspundere. Nu raspundem in cazul in care apar efecte negative ale produselor comercializate. In plus, chiar daca produsele noastre se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, recomandam totusi ca ele sa fie achizitionate doar dupa implinirea a 18 ani.

Sursa informatiilor de pe site

Informatiile prezentate provin din surse profesioniste si de incredere. Acestea pot fi accesate de orice utilizator, dar nu permit modificarea lor decat de catre angajatii site-ului sau alte persoane autorizate. Vizitatorii isi pot exprima parerile in sectiunea de comentarii a fiecari pagini sau lasand recenzii la produsele noastre.

Utilizarea continuturilor

Totusi, interzicem utilizatorilor sa foloseasca informatiile de pe site in alte scopuri decat cele de informare. Astfel, preluarea acestora in scopuri comerciale este strict interzisa, informatiile facand parte din categoria proprietatilor intelectuale protejate de lege. Orice incalcare a acestor prevederi poate sa atraga plangeri catre organele legale pentru incalcarea legilor referitoare la Copyright si pedepse in conformitate cu legile aflate in vigoare. De asemenea, software-ul folosit intra sub incidenta acelorasi prevederi.

Transportul si plata produselor comandate

Transportul se realizeaza prin curierat rapid sau posta, cu plata de tip ramburs la primirea coletului. Se accepta returnarea marfii in conditiile legii, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea acesteia. Pretul transportului la retur este suportat de client, iar marfa se accepta doar daca nu prezinta urme de deteriorare fizica sau de consum, urmand ca banii sa fie returnati clientului in cel mult 30 de zile de la primirea marfii de catre noi.

Produsele comercializate sunt proprietatea VeleSSa.ro, la fel cum se intampla si cu informatiile prezentate. Acestea nu pot sa fie utilizate de catre alte entitati fara acordul proprietarilor.

La inregistrare si la comanda pot sa fie solicitate anumite informatii personale (nume, adresa, numar de telefon, etc). Acestea sunt confidentiale si vor fi protejate atat de magazinul in sine, cat si de colaboratorii acestuia.

Utilizatorii au obligatia de a folosi un limbaj respectuos si intelegator, nerespectarea prevederilor putand atrage cu sine interzicerea pe site si inchiderea automata a contului. Utilizatorii pot sa posteze informatii prin intermediul comentariilor, dar ele trebuie sa fie verificate si conforme cu realitatea. Orice informatie cu caracteristici contrare va fi stearsa imediat.