Sfaturi pentru indepartarea cu succes a cretei de par

spalarea cretei de parSeturile de creta de par sunt un nou fenomen in lumea modei, fiind un trend atat pentru adolescenti, cat si pentru oamenii sus-pusi.

Totusi, fiind una dintre cele mai atractive si mai noi mode, nu inseamna ca oricine poate sa o foloseasca pur si simplu fara sa faca anumite lucruri si fara sa urmeze procedura. Nu uita, tot va trebui sa mergi la serviciu/scoala luni!

Acestea fiind spuse, este necesar ca fetele sa stie cum sa se spele corect pe par atunci cand au creta in el. Stii cum sa o aplici in trei pasi usori – spala, usuca, aplica – insa, care sunt lucrurile pe care fetele de oriunde pot sa le faca pentru a se asigura ca parul cu creta este spalat potrivit si nu va fi afectat mai tarziu?

Care sunt modurile de a spala parul colorat cu creta de par?

In primul rand, perie parul inainte de a-l spala. Este important sa pastrezi parul curat si descalcit, pentru ca ingrijirea lui sa fie usoara. Daca ai purtat parul intr-un coc sau coada, este important sa il perii inainte. Periatul previne firele incalcite, varfurile despicate si are grija ca balsamul si samponul sa actioneze corect. Recomand o perie buna Detangler sau Wet – nu-ti pieptana niciodata parul cand este umed.

In al doilea rand, foloseste un sampon si un balsam cu un continut mai mic de 0.25 % sodiu sau elimina produsele pe baza chimica de tot. Va trebui sa ai grija de eliminarea completa a cretei de par, acest lucru fiind posibil doar daca utilizezi o anumita cantitate de sampon si de balsam (cam de doua ori mai mut ca de obicei este de ajuns). Pentru prima zi in care intrebuintezi creta de par, foloseste un balsam doar pentru a rehidrata si hrani varfurile de par.

Utilizeaza apoi un sampon pentru a elimina creta de par complet. Ceea ce uita fetele este ca integritatea cretei de par depinde de cantitatea pe care au folosit-o. Deci, evident, cand nu aplici decat un strat de creta, acesta se elimina complet printr-o singura spalare, spre deosebire de aplicarea unui strat complet. Ia in considerare acest lucru cand aplici creta de par.

De asemenea, va depinde de calitatea parului tau – daca parul tau este platinat si decolorat, inseamna ca este foarte deteriorat in interior, chiar daca nu se observa in exterior! Parul decolorat si deteriorat va absorbi mai mult pigment din creta de par, deci, ar putea sa fie nevoie de cel putin doua spalari pentru a o elimina complet.

Intr-un final, ai grija sa-ti usuci parul cu foehnul in primele trei zile dupa ce ai aplicat creta. Daca vrei creta eliminata si vrei sa te asiguri ca o indepartezi complet, uscarea cu foehnul o va face cu siguranta si nici nu-ti va deteriora parul sau aspectul acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.