Pasiunea pentru produse cosmetice ne-a adus aici si prezentarea unuia dintre cele mai noi dar si mai interesante produse de pe piata ne poate ajuta sa si ramanem.

Velessa, un magazin cu stil si un strop de nonconformism

Multe femei, printre care si noi, cauta mereu noi metode pentru a-si schimba cat mai des look-ul si pentru multi ani singura posibilitate a fost oferita de vopseaua de par traditionala. Insa aceasta este  mai mult mult o solutie pe termen lung, dar ce te faci daca vrei o culoare noua doar pentru o seara? De ceva vreme am gasit o varianta mai simpla, dar si mai ieftina, pentru a avea un look diferit in fiecare zi, ori de cate ori este nevoie.

Aceasta solutie este creta de par, produs bio, absolut sigur pentru par si scalp, care se aplica foarte usor dar se si elimina usor, putand sa treci zilnic la o noua culoare.

Mai putin cunoscuta in Romania

Creta de par este folosita de mult timp in strainatate, de femei simple si de vedete in egala masura. Asadar, nu mica ne-a fost mirarea cand am aflat ca la noi in tara acest produs simplu, dar atat de util, este de fapt foarte putin cunoscut si folosit.

VeleSSa

Totusi, am vrut sa impartasim tuturor din experienta noastra fericita, asa ca am creat Velessa, o cumunitate in care sa poata sa fie impartasite informatii in legatura cu creta de par, cu beneficiile si utilizarile acesteia. Asadar, rugam pe fiecare doamna sau domnisoara care a folosit sau are de gand sa foloseasca un produs asa cum este creta de par sa ne povesteasca exeprienta ei sau motivele pentru care a facut aceasta alegere. Ne dorin ca prin intermediul Velessa.ro din ce in ce mai multa luma sa ajunga sa cunoasca beneficiile cretei pentru par si sa afle ca este un produs cosmetic fiabil, de actualitate si sigur.

Mai mult decat atat, am creat si primul magazin din Romania specializat pe vanzarea cretei de par. Ne dorim ca preturile accesibile, produsele variate si livrarile rapide si de incredere sa caracterizeze de acum oferta Velessa.ro. Vrem ca informatiile sa se combine cu o oferta completa, de care fiecare femeie sa poata profita. Deocamdata punem la dispozitia clientelor noastre trei tipuri de pachete de creta de par, dar speram ca in timp oferta sa de diversifice si mai mult si sa fie imbogatita cu noi si noi produse.

Velessa inseamna stil, dar si nonconformism, inseamna libertatea de a fi asa cum vrei tu sa fii, oricand iti doresti. Iar o coafura colorata si tinereasca este unul dintre primii pasi in aceasta directie. Nu ezita sa folosesti produsele noastre daca vrei sa te bucuri de un look fresh si la moda. Creta de par nu este o creatie noua, dar putem spune ca este noua pe piata de la noi si ne-am luat responsabilitatea de a o prezenta si a de a o face accesibila pentru cat mai multa lume. Asadar, nu ezita sa apelezi la magazinul nostru cat ai nevoie de o noua rezerva si nu uita sa fii tu, eleganta si frumoasa, in orice situatie.

cum se foloseste creta de par