Cum se aplica genele false?

gene false exemplu

Mii de femei folosesc genele false, dar nu toate o fac si asa cum trebuie. In plus, sunt destul de multe variabile de care trebuie tinut cont in alegerea si ingrijirea lor. Daca vrei stii cum se aplica genele false si cum se ingrijesc ele, iata cateva dintre cele mai interesante lucruri care te vor ajuta sa o faci intr-un mod corect.

cum se aplica genele false

Cum se aplica genele false in 12 pasi

 1. Genele false afecteaza genele naturale – este un mit si doar atat. Daca sunt aplicate asa cum trebuie si ingrijite la fel, nu exista niciun pericol. Insa, pentru asta, este nevoie de o utilizare responsabila si de un profesionist care sa le aplice.
 2. Genele false dauneaza – un mit extrem de asemanator cu primul. Indiferent de ce tip de gene folosesti, atat timp cat faci asta asa cum trebuie, chiar nu ai de ce sa iti faci griji.
 3. 3. Genele false se aplica inainte sau dupa machiaj? – Aici depinde de ce tip de gene se folosesc. Spre exemplu, cele de tip banda sa aplica dupa machiaj. In schimb, genele fir cu fir, care sunt facute pentru o utilizare mai de durata, nu tin cont de astfel de necesitati. Cum le vei purta timp de o luna, este clar ca te vei machia si demachia de multe ori in acest timp.
 4. Care sunt cele mai bune gene false – Nu se poate spune ca un tip de gene este mai bun decat altul, acest lucru depinzand de motivul pentru care sunt folosite. Genele de tip banda sunt pentru ocazii speciale, acestea trebuind sa fie date jos in fiecare zi. Astfel, daca ai o petrecere si vrei sa afisezi un look mai spectaculos doar atunci, benzile sunt o idee buna. Genele de tip smoc dureaza mai mult, ele fiind aplicate printre genele reale. Perioada lor de viata este de pana la trei saptamani, dar partea negativa este ca indepartarea trebuie sa fie facuta tot de un profesionist. In final, genele fir cu fir sau extensii sunt cele mai rezistente, dar, la fel, trebuie sa fie aplicate de specialist. Ele se pun pe fiecare fir natural matur si rezista cat acesta. Procesul este mai scump, dar si rezultatele sunt cele mai spectaculoase.
 5. Aplicare gene false – Daca genele de tip banda pot sa fie aplicate si acasa, de una singura, celelalte tipuri au nevoie de interventia unei persoane profesioniste. Se lucreaza cu adezivi speciali, se ia fiecare geana in parte si este nevoie de mult timp si de atentie, iar un astfel de proces nu trebuie sa fie facut la intamplare pentru a nu creea probleme.
 6. Cu ce se lipesc genele false – Genele false se lipesc cu adezivi speciali pentru acestea, iar fiecare tip de gene are si adezivul sau special. Asadar, genele de tip banda folosesc un adeziv pe baza de silicon, care se indeparteaza cu cea mai mare usurinta in fiecare seara. In schmb, pentru cele fir cu fir adezivul este diferit si este facut sa tina mai mult timp, poate chiar o luna. De asemenea, este contraindicat sa se utilizeze adezivul pentru fir cu fir la extensiile cu banda, pentru a nu le face dificil de indepartat si foarte dureros in acelasi timp. O alta discutie este cea legata de culoarea adezivului, adica negru sau transparent. Totusi, in afara de culoare, nu exista nicio diferenta, deci aceasta poate sa fie aleasa exclusiv in functie de culoarea machiajului.
 7. Cum sa faci lipici – Nu este indicat sa fie folosit un adeziv realizat in casa, pentru ca el poate avea efecte negative grave. In plus, adevizii care se gasesc in comert nu sunt scumpi si sunt siguri. Daca pana si folosirea unui adeziv gresit pentru aplicarea unui anumit tip de gene poate sa fie periculoasa, nimeni nu vrea sa isi imagineze ce efecte poate sa provoace un adeziv realizat de cineva care nu se pricepe.
 8. Genele false se pot folosi de mai multe ori? – Genele de tip banda pot sa fie folosite de mai multe ori. Ele se aplica dimineata si se dau jos seara, iar a doua zi le poti utiliza iar (au si ele un numar garantat de utilizari totusi, dar dupa asta se strica). Genele fir cu fir sau cele de tip smoc se folosesc o singura data.
 9. Indepartarea genelor false – Genele de tip banda se indeparteaza prin simpla dezlipire a benzii. Procesul nu este dureros, dar orice femeie trebuie sa se asigure ca face asta in fiecare seara si ca nu adoarme cu genele false, pentru ca, asa, ele s-ar putea desprinde intr-un mod dureros. Cele fir cu fir se indeparteaza cu apa sau lapte demachiant, dar si aici trebuie multa atentie.
 10. Ingrijirea genelor – Aici sunt foarte multe multe sfaturi care pot sa fie date. Nu folosi demachiante pe baza de ulei, care pot indeparta adezivul. Nu te freca la ochi, spala-te si demachiaza-te cu mare grija. Evita aburul si caldura foarte puternica si nu folosi mascara si rimel, pentru ca toate acestea au ca rezultat slabirea adezivului. Iar daca utilizezi gene de tip banda, indeparteaza-le pe timpul noptii pentru a fi in deplina siguranta.
 11. Cat tin genele false – Tipul lor este o variabila extrem de importanta in aceasta dicutie, pentru ca fiecare tip are utilizarile sale specifice si este facut sa dureze pentru un timp diferit. Genele banda tin mai putin, dar, cum ele pot sa fie folosite de mai multe ori, ai sansa sa te bucuri de ele mai multe zile. Ai grija totusi sa nu faci pauze prea mari, pentru ca asa se va usca adezivul si nu le vei mai putea lipi. Genele fir cu fir si cele de tip smoc tin in jur de o luna, dar depinde si cum le ingrijesti pentru a le prelungi perioada de viata.
 12. Cu ce se curata genele false – Genele false se curata cu betisoare Q-tip sau bureti fara puf. In cazul celor fir cu fir, procesul de curatare este unul foarte important si trebuie realizat cu cea mai mare grija, pentru a nu le distruge. Atunci cand sunt folosite produse demachiante, se recomanda cea mai mare atentie, pentru a nu se slabi adezivul.

Afla din filmul de mai jos cum se aplica genele false

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.