Creta de par pentru parul inchis la culoare si alte lucruri pe care trebuie sa le stii despre parul tau

creta de par exemple

[wr_row width=”boxed” height=”auto” background=”none” solid_color_value=”#ffffff” row_bg_opacity=”100″ gradient_color=”0% #FFFFFF,100% #000000″ gradient_direction=”vertical” repeat=”full” img_repeat=”full” video_mp4 video_url_mp4 autoplay=”yes” position=”center center” paralax=”no” border_width_value_=”0″ border_style=”solid” child_of=”none” div_padding_top=”10″ div_padding_bottom=”10″ div_padding_right=”10″ div_padding_left=”10″ ][wr_column span=”span12″][wr_text #_EDITTED el_title=”” text_margin_top=”0″ text_margin_left=”” text_margin_bottom=”0″ text_margin_right=”” enable_dropcap=”no” appearing_animation=”0″ css_suffix=”” id_wrapper=”” disabled_el=”no” wrapper_padding_top=”0″ wrapper_padding_left=”0″ wrapper_padding_bottom=”0″ wrapper_padding_right=”0″ wrapper_bg_color=”” wrapper_bg_opacity_slider=”” wrapper_bg_opacity=”100″ wrapper_border_top=”0″ wrapper_border_left=”0″ wrapper_border_bottom=”0″ wrapper_border_right=”0″ wrapper_border_style=”solid” wrapper_border_color=”” wrapper_rounded_topleft=”0″ wrapper_rounded_topright=”0″ wrapper_rounded_bottomleft=”0″ wrapper_rounded_bottomright=”0″ responsive_hide=”no” ]

Fetele din toata lumea isi considera parul ca fiind ceva cu care se pot mandri, avand grija de parul lor mai mult decat de oricare alta parte a corpului. Acesta este motivul principal pentru care exista o multime de produse facute pentru a asigura un par perfect si care atrage privirile.

Creta de par este unul dintre acele produse. Aceasta este o creta special realizata pentru par, fiind disponibila in mai multe culori si este, de obicei, folosita de fete cand merg la o petrecere sau doar ca accesoriu de zi cu zi. Totusi, folosirea necorespunzatoare a cretei de par poate sa duca la unele probleme ale parului sau sa fie inestetic.

par inchis la culoare

Tinand cont de acest lucru, este important ca femeile sa stie anumite lucruri despre parul lor, cum sa aiba grija de el in mod corespunzator si cum sa utilizeze creta de par fara sa le fie afectat parul in vreun fel. Mai jos se afla cateva lucruri despre par si creta de par pe care ar trebui sa le stie femeile.

Te numeri printre aceste femei care dau tonul in moda? Atunci urmatoarele observatii si proceduri sunt pentru tine.

Observatia 1: Parul tau este facut dintr-o proteina dura protectiva denumita cheratina.

Cheratina este stratul natural exterior protector al fiecarui fir de par. Pe piata se afla o multime de produse care maresc nivelul de cheratina al parului tau precum balsamul de par sau creme hidratante. Acestea sunt insotitorii perfecti pentru a ajuta la imbunatatirea duritatii naturale a parului tau.

Ce se intampla cu cheratina din parul tau cand aplici creta de par?

Cand este folosita potrivit, creta de par iti ajuta si iti completeaza cheratina din par prin adaugarea unui alt strat protector – aceasta este atat un accesoriu pentru par, cat si un mod de a-ti proteja parul.

Observatia 2: Creta de par se poate folosi pe toate tipurile de culori de par.

cum se foloseste creta de par pe parul inchis la culoare

Creta de par poate fi utilizata pe orice culoare de par. De la parul inchis la culoare pana la cel mai deschis, creta de par poate sa faca minuni, insa este intotdeauna necesar sa urmaresti procedurile adecvate cand te joci cu parul si creta de par.

Care este procedura corecta cand folosesti creta de par pe parul inchis la culoare?

  1. Uda parul. Culoarea cretei de par va iesi doar daca atat parul, cat si creta vor fi ude in timpul aplicarii. Uda parul inainte sa faci oricare alt pas.
  2. Aplica creta de par cat parul este inca ud. Asigura-te ca ai pregatit deja culorile pe care vrei sa le folosesti. Pentru parul inchis la culoare, culorile care ies cel mai bine sunt cele vii, precum rosul, movul, violetul si albastrul. Ai grija sa folosesti varful cretei, nu lateralele ei, pentru o aplicare mai usoara.
  3. Usuca-ti parul. Este important ca parul sa absoarba culoarea in mod natural. Uscatul cu foehnul dupa aplicarea cretei iti va afecta foliculii parului si cheratina naturala.
  4. Foloseste o placa de par pentru un sfarsit stralucitor. Pentru a te asigura ca parul tau va arata stralucitor, utilizeaza o placa de par si concentreaza-te asupra varfurilor suvitelor pe care ai folosit creta. Acest lucru va evidentia stralucirea naturala a parului tau, precem si culoarea cretei.

Observatia 3: Spalarea cu balsam de par este importanta pentru a pastra stralucirea naturala.

Spalarea parului este importanta deoarece ii pastreaza stralucirea si puterea. Exista multe probleme ale parului care sunt asociate cu o spalare improprie. Folosirea unui sampon, de maximum patru ori pe saptamana, si a unui balsam zilnic este modul cel mai bun de a avea grija de parul tau.

Ce poti face pentru a avea grija de parul tau dupa ce ai folosit creta de par?

Dupa utilizarea cretei de par, este important sa speli parul corect si sa folosesti un balsam. Pe langa intrebuintarea tipica a balsamului, exista si alte modalitati prin care poti sa ai grija de parul tau dupa ce ai folosit creta.

  • Aplicarea uleiului pe par dupa o zi lunga va avea ca rezultat hranirea sa, pregatindu-l pentru urmatoarea zi, parul avand uleiuri naturale care trebuiesc alimentate corespunzator.
  • Pieptanarea parului cu cel putin 100 de miscari inseamna ca firele individuale de par vor primi grija si atentia de care au nevoie. Inainte sa mergi la culcare sau cat faci alte lucruri, ar trebui sa-ti piepteni parul zilnic.
  • Sa stai intr-un loc rece, dupa o zi lunga in care te-ai aflat in caldura umeda a soarelui, va face ca parul sa se ajusteze potrivit si nu-l va face sa para sfaramicios.
  • Tunde din lungimea parului macar o data la fiecare doua luni. Vrei par lung? Atunci este important sa tai din el pentru a preveni firele despicate si probleme care apar odata cu acestea.

In concluzie

Acum ca ai aflat cateva lucruri despre parul tau si cum sa ai grija de el cat mai bine cand folosesti creta de par, este important sa stii ca indiferent de lungimea parului tau, indiferent de culoarea parului tau, exista mereu o creta de par potrivita pentru tine. Nu trebuie decat sa te asiguri ca vei avea mereu grija de parul tau.

[/wr_text][wr_video #_EDITTED el_title=”” video_source_link_youtube=”https://www.youtube.com/watch?v=cYjdjLCCrIE” video_youtube_dimension_width=”500″ video_youtube_dimension_height=”270″ video_youtube_show_list=”0″ video_youtube_autoplay=”0″ video_youtube_loop=”0″ video_youtube_modestbranding=”1″ video_youtube_rel=”1″ video_youtube_showinfo=”1″ video_youtube_autohide=”2″ video_youtube_cc=”0″ video_alignment=”center” video_margin_top=”10″ video_margin_left=”” video_margin_bottom=”10″ video_margin_right=”” appearing_animation=”0″ css_suffix=”” id_wrapper=”” disabled_el=”no” wrapper_padding_top=”0″ wrapper_padding_left=”0″ wrapper_padding_bottom=”0″ wrapper_padding_right=”0″ wrapper_bg_color=”” wrapper_bg_opacity_slider=”” wrapper_bg_opacity=”100″ wrapper_border_top=”0″ wrapper_border_left=”0″ wrapper_border_bottom=”0″ wrapper_border_right=”0″ wrapper_border_style=”solid” wrapper_border_color=”” wrapper_rounded_topleft=”0″ wrapper_rounded_topright=”0″ wrapper_rounded_bottomleft=”0″ wrapper_rounded_bottomright=”0″ responsive_hide=”no” video_sources=”youtube” ][/wr_video][/wr_column][/wr_row]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.